ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

 

Διαχείριση ιστοσελίδας του ΔΟΠΑΠ:

Κοσμάς Ιωάννης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κολιακουδάκη Ηρώ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεωργικόπουλος Ιωάννης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχεδιασμός και συντήρηση ιστοσελίδας του ΔΟΠΑΠ:

Παπαδόπουλος Θεοφάνης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διαχειριστής ιστοσελίδας έως 26/2/2013

 

Προτάσεις για την καλύτερη δομή και λειτουργία της σελίδας μας μπορείτε να στείλετε e-mail με προτάσεις στην ομάδα διαχείρισης.

 

Η σελίδα του ΔΟΠΑΠ παρέχει στους επισκέπτες της κάποιες λειτουργίες για τη διευκόλυνση των Υπαλλήλων του και των Δημοτών

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com