Πολιτισμός

O ΔΟΠΑΠ στο "2ο GALA ΧΟΡΟΥ"

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟ "2ο GALA ΧΟΡΟΥ"

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο ΔΟΠΑΠ στο 2ο GALA Μοντέρνου Χορού, που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης στις 26/4/2023.
Τον ΔΟΠΑΠ και τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού εκπροσώπησε επάξια και με εντυπωσιακή παρουσία η χορευτική ομάδα του χοροδιδάσκαλου κ. Παύλου Φωτόπουλου, η οποία μετρά πλέον πολύχρονη και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα του ΔΟΠΑΠ και τις ποικίλες εκδηλώσεις του Οργανισμού.
Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των χορευτικών ομάδων. Οι προσεγμένες και καλαίσθητες ενδυματολογικές επιλογές, οι εμπνευσμένες χορογραφίες του κ. Φωτόπουλου και η υψηλών προδιαγραφών χορευτική απόδοση των χορευτριών αναγνωρίστηκαν από τους θεατές και απέσπασαν το ζεστό τους χειροκρότημα. Ο συμβολισμός της καρδιάς, της αγάπης και της αλληλεγγύης και ο ρυθμός του flamenco χαρακτήρισαν τις χορευτικές μας συμμετοχές και ξεχώρισαν. Άψογη διοργάνωση, εντυπωσιακές συμμετοχές, όμορφες συνεργασίες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

 

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com