Πολιτισμός

Παράσταση "DETECTIVE STORY" Θεατρικής Ομάδας ΔΟΠΑΠ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ DETECTIVE STORY

ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΟΠΑΠ

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του έργου DETECTIVE STORY του Σίντνεϊ Κίνγκσλεϊ από την Θεατρική Ομάδα ενηλίκων του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στις 19,20,22&23/5. Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, η κα Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, η κα Ειρήνη Βεντουζά – Παπανικολάου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η κα Ευτυχία Μοσχάκη ηθοποιός και ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού σε θέματα πολιτισμού, η κα Ισμήνη Παραδέλλη Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, η κα Μαρία Δημητριάδου μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας, η κα Μάρω Πατσαρίση μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ και πλήθος κόσμου. Το θεατρόφιλο κοινό γέμισε την αίθουσα και τις τέσσερις μέρες, χειροκροτώντας θερμά μία πραγματικά εξαιρετική παράσταση. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μετάφραση και σκηνοθεσία της θεατρολόγου του ΔΟΠΑΠ κας Κατερίνας Μπλάτσου.
Το «Detective story» γραμμένο το 1949 από τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα Σίντνεϊ Κίνγκσλεϊ, είναι ένα από τα πρώτα έργα που μεταφέρουν στη σκηνή την αστυνομική πραγματικότητα. Η δράση τοποθετείται σ’ ένα πολυάσχολο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, όπου αστυνομικοί, κακοποιοί και πολίτες πηγαινοέρχονται, παρουσιάζοντας μια ρεαλιστική εικόνα της ρουτίνας ενός αστυνομικού τμήματος. Ένα πλήθος παράλληλων υποθέσεων ξεδιπλώνεται, συνθέτοντας ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με κεντρικό θέμα τη δικαιοσύνη και τη συγχώρεση.

Σκηνικά:
Κατερίνα Μπλάτσου – Σπύρος Δουκέρης
Κοστούμια:
Σταυρούλα Μόκα
Αφίσα- πρόγραμμα:
Μιχάλης Δελαβίνιας

Φωτογραφίες :
Εργαστήρι Φωτογραφίας Δ.Ο.Π.Α.Π. Υπεύθυνος κος Παντελής Μπαλής.

Συμμετέχουν 20 ερασιτέχνες ηθοποιοί :
Ηλιάνα Αντωνάκου, Γρηγόρης Αντωνίου, Χριστίνα Βαβούλη, Βασιλική Γκαρδιακού, Κατερίνα Γκόσιου, Μιχάλης Δελαβίνιας, Φανή Καντεράκη, Σπυριδούλα Κάρτσακλα, Μαίρη Κατζιλιέρη, Βασίλης Κουλόπουλος, Τατιάνα Κουτσούγερα, Βασίλης Λαδικός, Κωνσταντίνος Μιντζαρίδης, Σταυρούλα Μόκα, Πάνος Οικονομόπουλος, Έλενα Σπινόκια, Γιώργος Σπυριδάκης, Τζοβάννα Χατζοπούλου, Χρήστος Χλιβέρης, Βασίλης Χριστοδούλου.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές και συνεργάτες των παραστάσεων και το θεατρόφιλο κοινό μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Κηποθέατρο Παπάγου:
Η παράσταση θα επαναληφθεί στο Κηποθέατρο Παπάγου Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), την Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 21.00 (είσοδος ελεύθερη, κατάλληλο άνω των 15 ετών).


Κατά την έναρξη της παράστασης στις 22 Ιουνίου συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα βιβλία για ενήλικες αλλά και εφήβους/παιδιά (όπως λογοτεχνία για όλες τις ηλικίες, παραμύθια, εικονογραφημένη ιστορία/αρχαία ελληνική γραμματεία κλπ) με σκοπό να διατεθούν σε ακριτική βιβλιοθήκη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com