Πολιτισμός

Ολοκλήρωση Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ

Με ανάγνωση σύντομων διηγημάτων

ολοκληρώθηκαν τα φετινά σεμινάρια

Δημιουργικής Γραφής

του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ

για την περίοδο 2021-2022

 

Η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής του συγγραφέα Αντώνη Κρύσιλα που συνεργάζεται με το Πολιτιστικό τμήμα του ΔΟΠΑΠ έκλεισε τα φετινά της σεμινάρια με μια όμορφη εκδήλωση ανάγνωσης σύντομων διηγημάτων στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΠΟ.ΚΕ.ΠΑ.).
Στα σεμινάρια αυτά ο συγγραφέας Αντώνης Κρύσιλας μαθαίνει τους μαθητές της Ομάδας πώς να γράψουν το δικό τους κείμενο. Πώς να μετουσιώσουν την έμπνευση, τον εσωτερικό και εξωτερικό τους κόσμο σε λέξεις.
Η Ομάδα Δημιουργικής Γραφής σε συνεργασία και συντονισμό του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ ξεδίπλωσε μέρος της δουλειάς της διαβάζοντας κείμενα που είχε γράψει κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και συζητώντας γι’ αυτά. Ευχάριστη έκπληξη, και ως αποτέλεσμα της «ζεστής» ατμόσφαιρας της εκδήλωσης, αποτέλεσε η επιπλέον ανάγνωση κειμένων μελών της Ομάδας αφού εύκολα μπορούσαν να ανασυρθούν από τα αποθηκευμένα αρχεία των κινητών τηλεφώνων. Η αίθουσα του ΠΟ.ΚΕ.ΠΑ. γέμισε συναίσθημα, ρομαντισμό, μυστήριο, ένταση, ταξίδια στο χρόνο.
Παλιά και νέα μέλη της Ομάδας μίλησαν για την δουλειά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά.
Σας περιμένουμε όλους την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023 για νέα ταξίδια γραφής.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ
Μιχάλης Υφαντής

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com