Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής των τμημάτων του ΔΟΠΑΠ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ

Την Κυριακή 28 Μαΐου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ όπου παρουσιάστηκαν πανέμορφα έργα που δημιούργησαν ενήλικες και παιδιά των ετήσιων τμημάτων μας. Η έκθεση διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΠΟΚΕΠΑ). Ακαδημαϊκό σχέδιο, χρώμα, σύνθεση οργάνωσης του χώρου, επιρροές από την μοντέρνα τέχνη, διεύρυνση της οπτικής αντίληψης, νεκρά φύση, προσωπογραφίες και κυρίως το αποτέλεσμα της προσωπικής έκφρασης αναδείχτηκαν μέσα από τις ζωγραφικές δημιουργίες μικρών και μεγάλων. Η εικαστικός και ζωγράφος κα Κυριακίδη Ηλιάνα, εκπαιδευτικός των τμημάτων, με την υποδειγματική δουλειά της κατάφερε να καλλιεργήσει και να προωθήσει την προσωπική έκφραση του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Η αίθουσα του ΠΟΚΕΠΑ με την ιδιαίτερη φωτιστική της κάλυψη, έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δουλειά των καλλιτεχνικών δημιουργιών. Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης πλήθος κόσμου γέμισε το ΠΟΚΕΠΑ, ζωντάνεψε και ομόρφυνε τον χώρο με την παρουσία του. Η εικαστικός κα Κυριακίδη μίλησε για τα έργα, την τεχνοτροπία και τον τρόπο δουλειάς των τμημάτων. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα πανέμορφα έργα των δημιουργών θαύμασαν ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, η κα Μαρία Αθανασάκου - Μουντάκη Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, η κα Βικτωρία Νικάκη Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Επικοινωνίας, η κα Κατερίνα Γκούμα Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, η κα Ισμήνη Παραδέλλη Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, η κα Μάρω Πατσαρίση μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ, η κα Λάζαρη Χριστίνα Κοινοτική Σύμβουλος Χολαργού, μέλη και φίλοι των τμημάτων του ΔΟΠΑΠ και φιλότεχνο κοινό του Δήμου μας.
Ευχαριστούμε τους συντελεστές και το κοινό της όμορφης αυτής έκθεσης καθώς επίσης και τα μέλη των τμημάτων ζωγραφικής του ΔΟΠΑΠ για την συμμετοχή και την αμέριστη υποστήριξή τους. Τα μαθήματα συνεχίζονται. Σας περιμένουμε και την επόμενη διδακτική χρονιά με περισσότερες δημιουργίες, χρώματα και αισιοδοξία!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com