Πολιτισμός

Εγκαίνια Ετήσιας Έκθεσης Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου-Χολαργού

Η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου-Χολαργού
σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού
καλωσόρισε τους επισκέπτες στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσής της με πανέμορφες φωτογραφίες

Στις 28 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 η Φωτογραφική Ομάδα Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού εγκαινίασε την ετήσια έκθεσή της στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού. Πλήθος κόσμου και λάτρεις της φωτογραφίας παρευρέθησαν στα εγκαίνια, τηρώντας πάντα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.


Οι φωτογραφίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας γέμισαν και γεμίζουν κάθε σπιθαμή της αίθουσας και μας ταξιδεύουν από την Ελλάδα μέχρι την Αίγυπτο. Πορτραίτα, φωτογραφίες δρόμου, Φύση και Macro είναι μερικά από τα θέματά τους. Κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται όλο και καλύτερη ανοίγοντας συνεχώς νέους δρόμους συνομιλίας με τους επισκέπτες της.

Συγχαρητήρια στην ποιότητα και την δουλειά των εκπαιδευτών της Ομάδας, Παντελή Μπαλή και Γεωργίου Μπαλή. Στο τέλος της έκθεσης απονεμήθηκαν βεβαιώσεις ετήσιας παρακολούθησης των σεμιναρίων φωτογραφίας σε όλα τα μέλη.

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος χαιρέτησε τα εγκαίνια της έκθεσης εξαίροντας την ποιότητα της δουλειάς των μελών της Ομάδας και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Xολαργού Μιχάλης Υφαντής καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους επισημαίνοντας την μακροχρόνια συνεργασία του ΔΟΠΑΠ και του Πολιτιστικού του Τμήματος με την Φωτογραφική Ομάδα.

Την έκθεση επίσης χαιρέτησαν και απένειμαν βεβαιώσεις ετήσιας παρακολούθησης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Κοινότητας Χολαργού Βασίλειος Σιαμάνης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΝ-ΠΟΛΙΣ Δημήτρης Τούτουζας, η Δημοτική Σύμβουλος Ρετσινιά-Γιαννακοπούλου Βασιλική, η Βίκυ Μυλωνά αντί του Περιφερειάρχη Υγείας Κεχρή Γιάννη και η Προϊσταμένη του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ Βαρβάρα Κοσμάτου.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι μέχρι τις 7 Ιουνίου 2022.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00 και Σαββατοκύριακα 18:00 - 21:00.

Οι φωτογράφοι θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν στα έργα τους καθώς επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα μαθήματα Φωτογραφίας, Photoshop, Lightroom και Premiere Pro.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με χρήση μάσκας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ
Μιχάλης Υφαντής

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com