Πολιτισμός

Δελτίο Τύπου της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση

της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ

«Δωμάτια με Θέα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Τμήματος ΔΟΠΑΠ «Δωμάτια με Θέα» του Νηλ Σάιμον (Σουίτα στη Νέα Υόρκη & Σουίτα στην Καλιφόρνια). Μας ταξίδεψε από Παρασκευή 18 Μαρτίου έως και Κυριακή 20 Μαρτίου στις σχέσεις καθημερινών ανθρώπων και μη, με μοναδική ''αποσκευή'' το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Σχέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, χαρά, προβληματισμό, γέλιο.

Η επαγγελματική μετάφραση-σκηνοθεσία της Θεατρολόγου Κατερίνας Μπλάτσου, η υψηλών προδιαγραφών υποκριτική όλων των ηθοποιών της Θεατρικής Ομάδας, τα άρτια σκηνικά κατασκευασμένα για την συγκεκριμένη παράσταση, η σταθερή στήριξη του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και η εξαιρετική οργάνωση και υλική υποστήριξη του ΔΟΠΑΠ στο όλο εγχείρημα, δημιούργησαν μία παράσταση ποιοτική, ευχάριστη που μπόρεσε να ψυχαγωγήσει και να «ταξιδέψει» το κοινό της. Κοινό που γέμισε και τις τρεις μέρες την αίθουσα και αγκάλιασε την παράσταση.  

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΠΑΠ.

Ευχαριστούμε τους φωτογράφους Παντελή Μπαλή υπεύθυνο της φωτογραφικής ομάδας Παπάγου-Χολαργού για την ευγενική χορήγηση πλούσιου φωτογραφικού υλικού της παράστασης και Κώστα Γκιόκα για τη συνεργασία του.      

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ

Μιχάλης Υφαντής

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com