Πλήθος κόσμου στον 5ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Αγώνας  Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού και με πολλές συμμετοχές μικρών και μεγάλων την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019. Σε μια άρτια διοργάνωση από τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) με την σημαντική βοήθεια των εθελοντών, Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, τους κριτές του ΣΕΓΑΣ, τους Σαμαρείτες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους αθλητικούς συλλόγους  ΓΑΣ Χολαργού, ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, HolargosBC, Taekwondo Χολαργού "ΗΛΙΔΑ", Taekwondo Παπάγου, καθώς και την συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής και την Δημοτική Αστυνομία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού από τους συμμετέχοντες δρομείς.

Στιγμή του αγώνα που ξεχώρισε, η συμμετοχή του Σωματείου "Ιωνάς" -Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ με αθλητές που μας δίνουν μαθήματα ζωής  με την επιμονή τους.

Πολύτιμη η προσφορά των χορηγών μας: ΑΥΡΑ, Bread Factory, Herballife, Mister Farmer's, Chilangos, ΓΑΣ Χολαργού και το Metropolitan General, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com