ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΟ "GALA ΧΟΡΟΥ"

Εντυπωσιακή η συμμετοχή μας στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση «Gala χορού» στο Palais-Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου.

Στα πλαίσια ανάδειξης και προβολής των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων των Δήμων, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου διοργάνωσε Διαδημοτικό Gala Latin Χορού στο Palais-Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα του πολέμου στην Ουκρανία.
Τον ΔΟΠΑΠ και τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού εκπροσώπησε επάξια και με εντυπωσιακή παρουσία η χορευτική ομάδα του χοροδιδάσκαλου κ. Παύλου Φωτόπουλου η οποία μετρά πλέον πολύχρονη και ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία με το Πολιτιστικό Τμήμα του ΔΟΠΑΠ και τις ποικίλες εκδηλώσεις του Οργανισμού.
Με τους χορούς Cumbia Salsa και Μodern Latin, η ομάδα γέμισε την σκηνή με την πολυπληθή συμμετοχή της. Εντυπωσίασε το κοινό αλλά και την παρουσιάστρια, την γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, τόσο με την χορογραφία όσο και την αρμονική και συντονισμένη χορευτική της παρουσία.
Εντυπωσίασε επίσης, με την πρωτότυπη επιλογή της να στηρίξει το συμβολικό-αντιπολεμικό μήνυμα της διοργάνωσης φορώντας μαύρα μπλουζάκια με το σήμα της ειρήνης και κρατώντας μαντήλια και
κορδέλες χρώματος κίτρινου-μπλε όπως το χρώμα της Ουκρανικής Σημαίας. Οι επαγγελματικές παρουσιάσεις της Ομάδας είναι γεγονός.
Την συμμετοχή της Ομάδας στο Gala υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Υφαντής και το Πολιτιστικό τμήμα του ΔΟΠΑΠ το οποίο παρευρέθηκε και στην εκδήλωση.
Σε μία άψογη διοργάνωση και όμορφη διαδημοτική συνεργασία υψώθηκε ένα μήνυμα ειρήνης για όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ

Μιχάλης Υφαντής

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com