ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις/δελτία τύπου του ΔΟΠΑΠ.

Από την Τρίτη 12/01/2021 ο ΔΟΠΑΠ προσθέτει στα live διαδικτυακά προγράμματα γυμναστικής και μαθήματα Μυϊκής Ενδυνάμωσης, τα οποία θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09:15 - 09:50

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους διαδικτυακά, στο email: dopap.papxol@gmail.com και θα τους αποσταλεί ο κωδικός πρόσβασης.

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

Ετήσιο κόστος συμμετοχής για τα διαδικτυακά μαθήματα Μυϊκής Ενδυνάμωσης: 60 ευρώ.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ

Θανάσης Αυγουρόπουλος

 

 

Ο ΔΟΠΑΠ συνεχίζει την προσπάθεια δημιουργίας ευκαιριών άθλησης για όλους τους συμπολίτες μας.

Για το σκοπό, αυτό από τη Δευτέρα 14-12-2020, θα λειτουργήσει νέα τμήματα Αντισφαίρισης για ενήλικες και παιδιά.

Καλούμε όσους (ες) ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα συγκεκριμένα προγράμματα που δημιούργησε ο ΔΟΠΑΠ, με την καθοδήγηση έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής στο τλφ: 210-6543879 (09:00-14:30)

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Γ.Γ.Α .

Μέχρι νεώτερης ενημέρωσης ισχύει η μετακίνηση για ατομική άθληση, (SMS με κωδικό «6»), ώστε να μεταβαίνουν οι αθλητές και οι αθλούμενοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις, εντός του Δήμου κατοικίας τους.

              Θανάσης Αυγουρόπουλος

                 Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

 

Μέσα στην δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που συνεχίζουμε να διανύουμε προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται για ατομική προπόνηση (personal training) να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 14-12-20, σε εξωτερικούς αθλητικούς χώρους.

Βελτιώστε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, με ασφαλή και αποτελεσματική προπόνηση, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων Γυμναστών του ΔΟΠΑΠ.

Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ.

Πληροφορίες: τλφ: 210-6543879 (09:00-14:30)

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

Μέσα στη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία ακόμη διανύουμε, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Από την Τρίτη 8/12/20 ξεκινάμε τα διαδικτυακά μαθήματα ZUMBA για παιδιά και ενήλικες.

Πληροφορίες: κα Ντάναση Δήμητρα, τλφ: 6948-856351

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, που ακόμη διανύουμε, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Από τη Δευτέρα 12/10/20 ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά Προγράμματα Γυμναστικής και Παραδοσιακών Χορών.

Από 9/11/20 λειτουργούμε και διαδικτυακά Πολιτιστικά Προγράμματα (Θεατρικά, Μουσικής & Ζωγραφικής), για όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα.

Από 17/11/20 όσοι (ες) επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα Προγράμματα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους των αντίστοιχων Τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Α. Διαδικτυακά Θεατρικά Μαθήματα
Πληροφορίες: κα Μπλάτσου Κατερίνα, τλφ: 6947-506288

Β. Διαδικτυακά Μαθήματα Μουσικών Οργάνων
Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος (Μαέστρος- Μουσικός),
τλφ: 6944-538698

Γ. Διαδικτυακά Μαθήματα Ζωγραφικής
Πληροφορίες: κα Κυριακίδου Ηλιάνα, τλφ: 6951-919608

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

 

Με σημερινή ανακοίνωση (7 Νοεμβρίου 2020) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθορίζει τις εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων, με τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία, όπως θα εφαρμοστούν πανελλαδικά από σήμερα και για όλο τον Νοέμβριο.

Για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, προβλέπει τα εξής για τις αθλητικές δραστηριότητες:

Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

Λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης.

Σύμφωνα με την απόφαση  της ΓΓΑ, επιτρέπεται η άθληση στα γήπεδα στίβου, τηρουμένων των παραπάνω προϋποθέσεων.

Ως εκ τούτου από σήμερα, Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 17.00, θα λειτουργούν τα γήπεδα στίβου στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου και Χολαργού ως εξής:

 • Στίβος Παπάγου (οδός Νευροκοπίου) – ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 40 άτομα

 • Στίβος Χολαργού (λόφος Τσακού) – ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 60 άτομα

Από την Κυριακή 8/11 το ωράριο λειτουργίας των γηπέδων στίβου θα είναι 08.00 έως 21.00 και θα τηρείται βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.

 Δείτε την απόφαση της ΓΓΑ ΕΔΩ

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη: 

 1. Την με αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69239/29-10-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4777/Β΄/29-10-2020) ¨Τροποποίηση της υπό στοιχεία Δ1α/ Γ.Π.οικ.67924/23.10.2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 4709).

 2. Την υπ. αριθ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69863/2-11-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4829/2-11-2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

 3. Την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ - Αυξημένου Κινδύνου.

 4. Τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

 5. Τις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19.

 6. Την προστασία της υγείας των πολιτών.

Αποφασίζει με την υπ. αριθ.1005/5-11-2020 απόφαση δημάρχου, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των γηπέδων στίβου στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου (οδός Νευροκοπίου) και Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου) και  του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Μαρσώ» (Φανερωμένης και Ζακύνθου), από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

 

Συνεχίζουμε τη Γυμναστική από το σπίτι μας με τα live διαδικτυακά προγράμματα του ΔΟΠΑΠ

Τα διαδικτυακά προγράμματα Γυμναστικής του ΔΟΠΑΠ συνεχίζονται κανονικά για όσους έχουν εγγραφεί σε αυτά.

Επειδή από 3-11-2020 όλα τα Γυμναστήρια, μέχρι νεωτέρας, θα παραμείνουν κλειστά, όσοι (ες) έχουν εγγραφεί στα δια ζώσης προγράμματα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα live διαδικτυακά, πρέπει να το δηλώσουν στα τλφ: 210-6543879 & 210-6549033 για να τους δοθεί ο κωδικός πρόσβασης.

Δείτε το νέο πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων εδώ

Όσοι (ες) δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα, έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν στα παραπάνω τηλέφωνα ή,

α) Στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου).

β) Στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).

Ετήσιο κόστος συμμετοχής για όλα τα διαδικτυακά Προγράμματα 80 ευρώ.

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

Αρνητικά όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν σε Αθλητές και Αθλήτριες Σωματείων του Δήμου μας, καθώς και στο Προσωπικό των Γυμναστηρίων του ΔΟΠΑΠ.


Στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων (test) που διενεργεί ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διενεργήθηκαν 75 έλεγχοι σε Αθλητές και Αθλήτριες Σωματείων του Δήμου μας, καθώς και σε εργαζόμενους στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ, των οποίων τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά.


Οι συγκεκριμένοι προληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού θα συνεχιστούν με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού, ενώ παράλληλα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, αλλά και όσων επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη

 1. Την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ - Αυξημένου Κινδύνου.

 2. Τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

 3. Τις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19.

 4. Την προστασία της υγείας των πολιτών.

Αποφασίζει με την υπ.αριθ. 986/2-11-2020 απόφαση δημάρχου, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις:

 • Αντισφαίρισης.

 • Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου (οδός Νευροκοπίου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 40 άτομα.

 • Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 80 άτομα.

 • Στίβος στο Δημοτικό Στάδιο «Μ. Μαρσώ», όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 60 άτομα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας των ανωτέρω αθλητικών εγκαταστάσεων, θα τηρείται βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.

Διενέργεια προληπτικών μοριακών ελέγχων για Covid-19 σε Αθλητές και Αθλήτριες του Δήμου μας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

 Σήμερα (30/10) κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄, διενήργησε προληπτικά, μοριακό έλεγχο για Covid-19 σε (80) Αθλητές και Αθλήτριες των Σωματείων ΚΟΧ,  ΑΚΟ Άρης Χολαργού, Α.Σ. Παπάγου, Ολυμπιάδα, Ο.Φ. Χολαργού και σε εργαζόμενους στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ.

Ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής κ. Πατούλη Γεώργιο, αλλά και τον συνδημότη μας Περιφερειακό Σύμβουλο και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Κεχρή, για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας για τη διενέργεια του προληπτικού μοριακού ελέγχου για Covid-19 σε Αθλητές και Αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου μας.

Γίνονται προσπάθειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να πραγματοποιηθούν προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι για Covid-19 και σε άλλους Αθλητές Σωματείων του Δήμου μας.

Ο κ. Κεχρής χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα συνεχίσουν να συνδράμουν ενισχυτικά την εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, με στοχευμένες δράσεις πρόληψης, για την υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής και την προάσπιση της δημόσιας υγείας».

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 49

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com