ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε όλες τις ανακοινώσεις/δελτία τύπου του ΔΟΠΑΠ.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, που ακόμη διανύουμε, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Από τη Δευτέρα 12/10/20 ξεκινήσαμε να λειτουργούμε διαδικτυακά Προγράμματα Γυμναστικής και Παραδοσιακών Χορών.

Από 9/11/20 λειτουργούμε και διαδικτυακά Πολιτιστικά Προγράμματα (Θεατρικά, Μουσικής & Ζωγραφικής), για όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα.

Από 17/11/20 όσοι (ες) επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα Προγράμματα μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους των αντίστοιχων Τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες.

Α. Διαδικτυακά Θεατρικά Μαθήματα
Πληροφορίες: κα Μπλάτσου Κατερίνα, τλφ: 6947-506288

Β. Διαδικτυακά Μαθήματα Μουσικών Οργάνων
Πληροφορίες: κ. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος (Μαέστρος- Μουσικός),
τλφ: 6944-538698

Γ. Διαδικτυακά Μαθήματα Ζωγραφικής
Πληροφορίες: κα Κυριακίδου Ηλιάνα, τλφ: 6951-919608

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

 

Με σημερινή ανακοίνωση (7 Νοεμβρίου 2020) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθορίζει τις εξαιρέσεις στη γενική αναστολή λειτουργίας και χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων, με τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία, όπως θα εφαρμοστούν πανελλαδικά από σήμερα και για όλο τον Νοέμβριο.

Για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020, προβλέπει τα εξής για τις αθλητικές δραστηριότητες:

Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

Λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, προς τον σκοπό άθλησης.

Σύμφωνα με την απόφαση  της ΓΓΑ, επιτρέπεται η άθληση στα γήπεδα στίβου, τηρουμένων των παραπάνω προϋποθέσεων.

Ως εκ τούτου από σήμερα, Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 17.00, θα λειτουργούν τα γήπεδα στίβου στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου και Χολαργού ως εξής:

 • Στίβος Παπάγου (οδός Νευροκοπίου) – ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 40 άτομα

 • Στίβος Χολαργού (λόφος Τσακού) – ανώτατος αριθμός αθλουμένων τα 60 άτομα

Από την Κυριακή 8/11 το ωράριο λειτουργίας των γηπέδων στίβου θα είναι 08.00 έως 21.00 και θα τηρείται βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.

 Δείτε την απόφαση της ΓΓΑ ΕΔΩ

 

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη: 

 1. Την με αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69239/29-10-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4777/Β΄/29-10-2020) ¨Τροποποίηση της υπό στοιχεία Δ1α/ Γ.Π.οικ.67924/23.10.2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 4709).

 2. Την υπ. αριθ. Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69863/2-11-2020 ΚΥΑ (ΦΕΚ 4829/2-11-2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

 3. Την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ - Αυξημένου Κινδύνου.

 4. Τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

 5. Τις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19.

 6. Την προστασία της υγείας των πολιτών.

Αποφασίζει με την υπ. αριθ.1005/5-11-2020 απόφαση δημάρχου, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των γηπέδων στίβου στα Αθλητικά Κέντρα Παπάγου (οδός Νευροκοπίου) και Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου) και  του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Μαρσώ» (Φανερωμένης και Ζακύνθου), από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

 

Συνεχίζουμε τη Γυμναστική από το σπίτι μας με τα live διαδικτυακά προγράμματα του ΔΟΠΑΠ

Τα διαδικτυακά προγράμματα Γυμναστικής του ΔΟΠΑΠ συνεχίζονται κανονικά για όσους έχουν εγγραφεί σε αυτά.

Επειδή από 3-11-2020 όλα τα Γυμναστήρια, μέχρι νεωτέρας, θα παραμείνουν κλειστά, όσοι (ες) έχουν εγγραφεί στα δια ζώσης προγράμματα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα live διαδικτυακά, πρέπει να το δηλώσουν στα τλφ: 210-6543879 & 210-6549033 για να τους δοθεί ο κωδικός πρόσβασης.

Δείτε το νέο πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων εδώ

Όσοι (ες) δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να συμμετάσχουν στα διαδικτυακά προγράμματα, έχουν τη δυνατότητα να το δηλώσουν στα παραπάνω τηλέφωνα ή,

α) Στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου).

β) Στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου).

Ετήσιο κόστος συμμετοχής για όλα τα διαδικτυακά Προγράμματα 80 ευρώ.

Βρείτε την Αίτηση Εγγραφής εδώ

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

Αρνητικά όλα τα τεστ που διενεργήθηκαν σε Αθλητές και Αθλήτριες Σωματείων του Δήμου μας, καθώς και στο Προσωπικό των Γυμναστηρίων του ΔΟΠΑΠ.


Στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων (test) που διενεργεί ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διενεργήθηκαν 75 έλεγχοι σε Αθλητές και Αθλήτριες Σωματείων του Δήμου μας, καθώς και σε εργαζόμενους στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ, των οποίων τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά.


Οι συγκεκριμένοι προληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και από το Δήμο Παπάγου - Χολαργού θα συνεχιστούν με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού, ενώ παράλληλα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, για τη διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων, αλλά και όσων επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Δήμου.

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος
Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού λαμβάνοντας υπόψη

 1. Την υπαγωγή της Περιφέρειας Αττικής στο Επίπεδο Β’ - Αυξημένου Κινδύνου.

 2. Τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με σκοπό την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

 3. Τις συστάσεις της Ομάδας Εργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19.

 4. Την προστασία της υγείας των πολιτών.

Αποφασίζει με την υπ.αριθ. 986/2-11-2020 απόφαση δημάρχου, την προσωρινή αναστολή λειτουργίας των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Από την απόφαση εξαιρούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις:

 • Αντισφαίρισης.

 • Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου (οδός Νευροκοπίου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 40 άτομα.

 • Στίβος στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου), όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 80 άτομα.

 • Στίβος στο Δημοτικό Στάδιο «Μ. Μαρσώ», όπου επιτρέπεται η χρήση του για ατομική άσκηση, με μέγιστο αριθμό αθλουμένων την ίδια στιγμή, τα 60 άτομα.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας των ανωτέρω αθλητικών εγκαταστάσεων, θα τηρείται βιβλίο εισόδου και εξόδου αθλουμένων, καθώς και θα δίνεται κάρτα εισόδου από τους φύλακες των εγκαταστάσεων.

Διενέργεια προληπτικών μοριακών ελέγχων για Covid-19 σε Αθλητές και Αθλήτριες του Δήμου μας από την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

 Σήμερα (30/10) κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄, διενήργησε προληπτικά, μοριακό έλεγχο για Covid-19 σε (80) Αθλητές και Αθλήτριες των Σωματείων ΚΟΧ,  ΑΚΟ Άρης Χολαργού, Α.Σ. Παπάγου, Ολυμπιάδα, Ο.Φ. Χολαργού και σε εργαζόμενους στα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ.

Ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής κ. Πατούλη Γεώργιο, αλλά και τον συνδημότη μας Περιφερειακό Σύμβουλο και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Κεχρή, για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας για τη διενέργεια του προληπτικού μοριακού ελέγχου για Covid-19 σε Αθλητές και Αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου μας.

Γίνονται προσπάθειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να πραγματοποιηθούν προληπτικοί μοριακοί έλεγχοι για Covid-19 και σε άλλους Αθλητές Σωματείων του Δήμου μας.

Ο κ. Κεχρής χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα συνεχίσουν να συνδράμουν ενισχυτικά την εθνική προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, με στοχευμένες δράσεις πρόληψης, για την υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής και την προάσπιση της δημόσιας υγείας».

 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), τιμάει φέτος την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο, σεβόμενος την Υγεία και την Ζωή των συνδημοτών μας.

Η Φιλαρμονική του ΔΟΠΑΠ έxει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Μεγάλη Εθνική Επέτειο, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ 

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

O Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), τιμάει φέτος την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο, σεβόμενος την Υγεία και την Ζωή των συνδημοτών μας.

Η Φιλαρμονική του ΔΟΠΑΠ έxει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Μεγάλη Εθνική Επέτειο, το οποίο από αύριο 28/10/2020, μπορείτε να το παρακολουθήσετε διαδικτυακά στα sites του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (www.dpapxol.gov.gr) & του ΔΟΠΑΠ  (www.dopap.gr).

Θανάσης Αυγουρόπουλος

Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ

 

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου-Χολαργού ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την πρόσληψη τεσσάρων (4) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους».

Για να δείτε όλη την Προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για την Αίτηση Πρόσληψης πατήστε ΕΔΩ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ  ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με πολύ καλές εμφανίσεις, επιδόσεις, θέσεις και μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές και αθλήτριές  μας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. 11/10/2020.

Αναλυτικότερα:

 

 • Ορφανίδου Κατερίνα :  2η θέση και αργυρό μετάλλιο στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών Α.

 

 • Κορωναίος Ραφαήλ – Ορφανίδου Κατερίνα : 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α - Γυναικών Α (Μικτό).

 

 • Καλαμπαλίκη Αγγελική :  4η θέση στο Σύνθετο Τόξο Γυναικών Α.

 

 • Κορωναίος Ραφαήλ :  6η θέση στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α.

 

 • Λαμπράκης Δημήτρης :  7η θέση στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α.

 

 • Ζαντιώτης Χατζούδας Ιωάννης :  8η θέση στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών Α.

 

 • Κορωναίος Ραφαήλ - Λαμπράκης Δημήτρης - Ζαντιώτης Χατζούδας Ιωάννης :  1η θέση στο Ομαδικό Σύνθετου τόξου Ανδρών Α.

 

Οι επιτυχίες αυτές έρχονται σε μία δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό λόγω της πανδημίας και αποδεικνύουν τη δουλειά σε βάθος που γίνεται στην τοξοβολία, η οποία βρήκε λύσεις την εποχή του κορωνοϊού που διανύουμε και συνέχισε τις προπονήσεις, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στο πλευρό των αθλητών μας ήταν ο Προπονητής του συλλόγου μας Αλέξανδρος  Παμβουξόγλου.

Συγχαρητήρια σε όλους Προπονητή , Αθλήτριες και Αθλητές για τις στιγμές χαράς και υπερηφάνειας που μας προσφέρετε.  

 

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 48

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος
Παπάγου-Χολαργού

Νευροκοπίου και Αργυροκάστρου

T.K 15669, Παπάγου

Τ. +302106543879

Τ. +302106549033

F. +302106531868

Ε-mail dopap.papxol@gmail.com